Undercover naar Kiki-Jane van Iterson

Afgelopen winter hebben we voor Undercover de beslissing genomen dat hij niet meer op het hoogste niveau in de eventingsport hoefde te lopen. We hebben toen besloten om Ut, als we een passende ruiter konden vinden, te leasen aan een jonge ruiter die zich graag zou willen ontwikkelen in de eventingsport. Ut is een super leermeester! Op deze manier kan Ut nog lang mee in de sport (springen is wat hij het allerleukste vindt), en kunnen wij het mogelijk maken om een jonge ruiter de kans geven veel te leren van zo’n ervaren paard.

Sinds februari dit jaar is Undercover onder het zadel bij Kiki-Jane. Kiki-Jane is een ambitieuze junior ruiter. Ze zijn nu een paar maanden samen onderweg en ze maken een zeer positieve ontwikkeling door! De band wordt steeds sterker en ze raken steeds meer op elkaar ingespeeld. Wij zijn razend enthousiast en we hebben ook aan Kiki gevraagd om iets te vertellen over de nieuwe samenwerking:

Kiki-Jane over Ut:
“Ik rijd Ut nu sinds februari en ik leer elke dag zoveel van hem! Ut had al vrij snel zijn plek gevonden bij ons thuis. Hij is een echte leermeester voor mij, een paard met een super fijn karakter. Mijn rijvaardigheid wordt met de dag beter en het is echt een genot om hem te mogen rijden. We hebben samen nu al 3x gecrosst en dat gevoel is echt onbeschrijfbaar!????

Helaas door het virus in het land kunnen we nog niet van start gaan, maar we trainen lekker door thuis. Aan de positieve kant kunnen we in deze tijd een sterke band opbouwen en een team vormen, alhoewel we dat al aardig zijn!

Ik ben de familie Pen ontzettend dankbaar voor deze kans! Elaine helpt ons super goed op pad. Het is gemakkelijk contact te houden met elkaar en een fijne samenwerking!

Ik weet zeker nog veel meer van Utje te gaan leren. We gaan samen lekker veel kilometers maken en kijken wat op ons pad komt. Maar het allerbelangrijkste is, genieten!”

Hopelijk kunnen ze snel weer op wedstrijd!