Corona maatregelen

Het blijft een gekke tijd. Waar het Coronavirus in februari nog ver weg leek beheerst het nu ons hele leven. Dit heeft ook zijn invloed op stal. Er kunnen geen externe activiteiten georganiseerd worden, stalbezoeken zijn ook niet echt mogelijk, trainingen vallen weg en voor de pensionklanten is het ook aanpassen.

Op Stal Pen-Aubert mogen we van geluk spreken dat we veel ruimte hebben. Iedereen komt op aparte tijden, en zelfs als er meerdere mensen tegelijk op stal zijn maakt de opzet van onze stal het mogelijk dat iedereen ruimschoots de 1,5m richtlijn toe kan passen.

Wel gelden de volgende extra maatregelen:
● Bij verkoudheidsklachten verzoeken wij u thuis te blijven tot u hersteld bent,
● U bezoekt Stal Pen-Aubert alleen voor de noodzakelijke dagelijkse verzorging van uw paard/pony en het geven van beweging,.

Dit betekent dat:
● U niet in groepjes samenkomt met andere mensen/klanten,
● U fysiek contact met anderen vermijdt,
● Extra bezoekers meenemen niet mogelijk is.
De eerder bekende maatregelen blijven van kracht.

De paarden hebben er gelukkig geen last van. Wij proberen zoveel mogelijk het vaste ritme van de paarden te waarborgen. Ze gaan nog steeds iedere dag naar buiten, krijgen hun beweging en de zorg die ze nodig hebben.

Het blijven spannende tijden en we moeten goed voor elkaar zorgen. Mochten er nog meer vragen of informatie wensen zijn dan horen wij dat graag.