3 nieuwe trainingspaarden op stal

We hebben leuk nieuws. In het afgelopen half jaar hebben we 3 nieuwe trainingspaarden op stal gekregen. Rechtstreeks van de fokker. Het zijn fijne springpaarden die een mooi sportcarrière voor de boeg hebben. Nu is het onze taak om deze paarden op te leiden, uit te brengen in de wedstrijdsport en uiteindelijk te verkopen.

Een van de paarden, een 9 jarige Clinton merrie, is al verkocht aan een jongere ruiter. Deze combinatie lijkt zich erg goed te ontwikkelen en heeft al een aantal wedstrijden gereden. Dit paard was al uitgebracht in het Z springen en pakt haar taak als leerpaard zeer goed op.

De andere 2 paarden, een 5 jarige Tangelo van de Zuuthoeve merrie en een 7 jarige Warrant ruin, blijven voorlopig nog in training staan. Helaas kunnen we door het Coronavirus nog niet op wedstrijd. We nemen nu de tijd om thuis door te trainen en gaan af en toe op ander terrein een oefenparcours springen.

Het opleiden en africhten van paarden is een van de leukste activiteiten van ons vak. Het is ook ontzettend fijn om het vertrouwen van een fokker te hebben. Als er een goede samenwerking is kunnen daar mooie ontwikkelingen uit voort komen.

Wij hebben hoge verwachtingen van de paarden en zien een mooie toekomst tegemoet.

Mocht u na het lezen van dit bericht benieuwd zijn naar de mogelijkheden voor het opleiden en africhten van uw paard, neem dan gerust contact met ons op.