Unieke locatie

Middenin de Randstad, even weg van alle drukte en omgeven door weilanden, ligt onze stal. Het welzijn van de paarden staat bij ons voorop en dankzij de ligging van onze stal kunnen wij ze alle rust en ruimte geven die ze nodig hebben. Ook zijn wij uitstekend bereikbaar via de secundaire weg van de A44.

De stallen

Niet alleen onze klanten moeten zich “thuisvoelen”, maar zeker ook de paarden. Voor de behuizing van de paarden hebben wij ruime stallen, buiten- en binnen stallen, met een gemiddelde grootte van 3,5 bij 4 meter.

Rijbanen

Stal Pen-Aubert beschikt over 2 rijbanen. Een binnenbaan van 20 x 60 meter met een zandbodem van de firma Zorgdrager, met spiegels, verlichting en een muziekinstallatie. De buitenrijbaan heeft ook een grootte van 20 x 60 meter, eveneens met een zandbodem van de firma Zorgdrager.

Stap-en trainingsmolen

Onze molen is overdekt en heeft een doorsnede van 20 meter met plek voor 6 paarden.

Verzorging

Voor de verzorging van de paarden beschikken wij over 4 poetsplaatsen, 2 spuitplaatsen met warm en koud water en een solarium.

Weidegang

Paarden horen niet de hele dag op stal te staan. Dankzij onze hoeveelheid weilanden, 16 hectare, kunnen onze paarden het hele jaar door genieten van deze ruimte.

Springmateriaal

Voor de veelzijdigheid van trainen beschikken wij ook over hindernismateriaal.

Crossterrein

Sinds 2016 is er ook een crossterrein aanwezig. Het crossterrein bestaat uit vaste hindernissen op hoog en laag niveau met een grote watercombinatie. Er is de mogelijkheid om hier onder begeleiding van Helene of Elaine te trainen.

Veiligheid

Stal Pen-Aubert voldoet aan alle veiligheidseisen vanuit de FNRS en Stichting Veilige Paardensport.

Buitenrijden

Wanneer je wilt genieten van de natuur en niet wilt rijden in een van de rijbanen dan ligt het strand en de duinen op 8 km afstand.